Geloven nu

geloven nuWat geloven we? Waarom geloven we eigenlijk? In wie geloven we? Vragen die we dikwijls stellen maar waar we maar moeilijk een antwoord op vinden. 

Bij voldoende belangstelling (minimaal 6 personen) starten we binnen de regio met een nieuwe groep onder deze uitdagende titel waarbij we samen op zoek gaan naar een antwoord op deze en andere vragen rond geloven in deze tijd. Daar wil ik u graag voor uitnodigen.

De groep biedt de gelegenheid om in een kleine kring naar elkaar te luisteren en elkaar iets te vertellen over belevingen, vragen en verwachtingen. Na kennismaking met elkaar, gaan we uit van verhalen, werkvormen en vragen uit de uitgave Geloven NU van de Katholieke Bijbelstichting, maar thema’s en werkvormen kunnen ook door u worden aangedragen. Om ruimte te geven voor ieders inbreng kan de groep uit maximaal 12 personen bestaan. Bij grote belangstelling zullen we kijken of we meerdere groepen kunnen starten.

De groep draait drie jaar waarbij er gemiddeld acht avonden per jaar worden georganiseerd. De avonden worden gehouden op de dinsdagavond en starten om 20:00 uur en duren tot 22:00 uur.

Wilt u meedoen dan kunt u zich opgeven door uw naam en adresgegevens en telefoonnummer te sturen naar . U kunt uw gegevens onder vermelding van Geloven Nu ook afgeven aan de parochieadministratie. Bij voldoende aanmeldingen starten we een nieuwe groep.