Crèche

Ouders/verzorgers van kinderen tot en met vier jaar.
Omdat het voor de parochianen belangrijk is dat er tijdens de vieringen rust is in de kerkzaal, hebben wij een crèche voor kinderen tot en met vier jaar. De crèche bevindt zich boven in de bibliotheekzaal van de kerk. Bij binnenkomst kunt u het altijd even vragen aan de mensen van de ontvangstgroep. Terwijl uw kind daar speelt onder toezicht van twee lieve medewerkers(sters), kunt u de viering rustig bijwonen. 
Wij zijn altijd een kwartier voor de vieringen aanwezig.
Bij elke viering op zondag van 10.00 uur is de crèche open. Bij uitzondering ook op andere tijden, zoals op feestdagen. Ook dat kunt u altijd bij binnenkomst navragen.

Vrijwilligers voor de crèche

Wij zoeken nog een paar nieuwe medewerkers(sters). Mama of papa, oma of opa, een grote broer of zus. Onze gedachten gaan ook uit naar degenen die een opleiding doen voor begeleiding van kleuters en peuters. Dit is dan een mooie gelegenheid voor hen. 
Uw aanmelding zien wij graag tegemoet. Met meer medewerkers kunnen wij het rooster beter verdelen. U krijgt altijd een mail met de zondagen wanneer er crèche is met de tijden erbij. U hebt dan gelegenheid om aan te geven wanneer u niet kunt. Daarna ontvangt u van ons een rooster met de data waarop u wordt verwacht.
U kunt uw aanmelding sturen naar t.a.v. Eva en Miriam.

Alvast zeer bedankt.
Groeten van Eva en Miriam Boots